Restaurante si Recenzii Restaurante

ANUNTURI IMOBILIARE - APARTAMENTE NOI

« Inapoi la prima pagina «

Apartamente noi Voluntari

Voluntari, Ilfov



Finalizare

09/2009

Numar camere

1 camera

Suprafata

128 mp

Suprafata utila

107 mp

Balcoane

2 balcoane

Detalii

Terra Residence este ansamblul localizat in nordul capitalei, Voluntari – Bd Eroilor, Nr 118. Accesul se poate face prin:
• Colentina
• Pipera
• Soseaua de Centura
Pe o suprafata totala de 30.000 mp, complexul Terra Residence cuprinde 7 blocuri, 4 dintre acestea fiind finalizate si in care aproximativ 300 de familii s-au si mutat. Inca 3 blocuri sunt in curs de finalizare, cu predare in primavara, respectiv toamna anului viitor.

Deoarece pentru noi contează confortul dumneavostră, va invităm să vizitaţi ansamblul Terra Residence în care aproximativ 300 de familii s-au şi mutat.

Serviciile oferite de echipa noastră, se subscriu obiectivelor societaţii de a oferi clienţilor toate condiţiile unei vieţi trăite la standarde înalte. Complexul curprinde 8 blocuri din care 4 sunt deja locuite, celelalte fiind în curs de finalizare.

Terra Residence este un mic orăşel, în care funcţiunile comerciale şi administrative vor fi îndeplinite în cadrul ansamblului: galerii comerciale, bănci, birouri de firmă, birouri juridice, farmacie, cabinete medicale, centru de sănătate şi înfrumuseţare.

Garsoniere, apartamente de 2 şi 3 camere cu 970 EUR / mp + TVA.

Contactaţi-ne pentru a vizita complexul, iar dacă veţi fi interesat de achiziţionarea unei locuinţe echipa noastră vă stă la dispoziţie pentru consultanţă financiară în ceea ce priveşte achiziţionarea unui apartament în sistem propriu de rate sau prin credit bancar.

Telefon

0212121288

Date contact

Agentie: - Dezvoltator: Terra Vision Web: http://www.terraresidence.eu

Pret: 970 €

Ultimele apartamente noi adaugate

Apartamente noi Ilfov Anunturi imobiliare - Apartamente noi Voluntari ID: 41048
Foto Garsoniera de vanzare Voluntari, Ilfov
Finalizare: 09/2009
1 camera
Suprafata: 128 mp
Etaj: 5 / 9
Oferta adaugata la data: 10-11-2008
PRET: 970 EURO

Utile

Curs valutar

1 € = 0 RON


Link-uri recomandate