Exchange Bitcoin si Recenzii Restaurante

ANUNTURI IMOBILIARE - BIROURI

« Inapoi la prima pagina «

Birou in centru de afaceri Targoviste

Targoviste, Dambovita



Suprafata

1520 mp

Suprafata utila

1350 mp

Clasa

Clasa A

Niveluri

3

Parcare

Parcare supraterana

An constructie

1977

Locuri parcare

20

Detalii

OFERTA EXCLUSIVA - BLOC DE BIROURI - TARGOVISTE

Cladirea de birouri care face obiectul ofertei noastre exclusive este situata in municipiul Targoviste, intr-o zona aflata la aproximativ 1 km distanta de centru. Constructia are in componenta spatii functionale in suprafata totala de 2.282 mp, grupate pe o structura cu regim de inaltime P+3, cu o amprenta la sol de 707 mp construiti. Din intreaga cladire, se vand etajele 2 si 3, avand o suprafata totala de 1520 mp. Mentionam ca exista posibilitatea unor erori de apreciere datorate schitelor vechi de care dispune proprietarul, erori care vor fi rezolvate printr-un nou cadastru.

Cladirea are o structura de stalpi cu cadre si plansee de beton, fiind amplasata pe un teren de 1.300 mp, cu o curte libera de 600 mp si aflandu-se la numai cateva minute distanta de centrul orasului Targoviste.

Avand o excelenta pozitionare, in vecinatatea Clubului Sportiv Otelul Targoviste, a Universitatii Valahia si a centrului comercial Pavcom, cladirea beneficiaza de o locatie centrala, usor accesibila atat pentru persoanele ce folosesc transportul public, cat si pentru cele care folosesc autoturismele proprii.

Planul partitional indica un numar de 14 incaperi a caror reconfigurare poate fi regandita si adaptata cerintelor proprii. Pe fiecare nivel exista cate 4 grupuri sanitare. Cladirea dispune de o retea de internet de mare viteza, spatii de depozitare pentru incarcarea/descarcarea din vehicule de transport, parcare proprie de 20 de locuri, inclusa in pret, cu posibilitatea extinderii acesteia cu inca 20 locuri de la ADP. Paza cladirii este asigurata de o firma de specialitate, iar contorizarea utilitatilor se face pe fiecare camera.
Investitorii care doresc sa achizitioneze spatiul in scopul obtinerii de profit pot opta pentru pastrarea actualilor chiriasi - doua firme multinationale cu care s-a semnat contract de inchiriere pe 2 ani. In functie de actualele venituri incasate din chirii, achizitia asigura potentialului cumparator o amortizare a investitiei in maxim 13 ani (deci, un yield minim de 7,6). PRECIZARE IMPORTANTA: la estimarea acestor cifre nu s-au luat in calcul beneficiile potentiale din inchirierea spatiilor de parcare. Avand in vedere ca la inceputul anului 2009 se vor renegocia contractele de inchiriere, este foarte probabil ca pretul chiriilor sa fie actualizat - adica marit, cu un procent intre 5 si 10%.

Ca argument pentru acest calcul aducem si faptul ca, in Targoviste, cererea de spatii de birouri este amplificata de lipsa spatiilor de birouri, deci sansele de a detine chiriasi sunt direct proportionale cu acest decalaj dintre cerere si oferta.

In cazul unui client care doreste sa cumpere pentru folosinta proprie, exista si posibilitatea revocarii contractelor cu notificare pe trei luni in avans.
Cladirea constituie un excelent sediu pentru toti cei care desfasoara activitati cu profil social si guvernamental, putand imbraca inclusiv forma unei institutii private cu tenta educationala, a unui hotel pentru oamenii de afaceri care viziteaza orasul, a unui camin privat pentru studenti, etc.

Telefon

0752335555

Pret: 1216000 €

Ultimele birouri adaugate

Birou in centru de afaceri Anunturi imobiliare - Targoviste ID: 41528
Foto Birou in centru de afaceri de vanzare Targoviste, Dambovita
Suprafata: 1520 mp
Clasa: A
Niveluri: 3
Oferta adaugata la data: 08-12-2008
PRET: 1216000 EURO

Utile

Curs valutar

1 € = 0 RON


Link-uri recomandate