Statie proiectare si Recenzii Restaurante

ANUNTURI IMOBILIARE - BLOCURI NOI

« Inapoi la prima pagina «

Blocuri noi Oradea

Oradea, Bihor



Nume proiect

Luceafarul

Finalizare

00/0000

Numar apartamente

1800 apartamente

Numar de camere

1 - 3 camere

Detalii

La doi ani de când președintele Consiliului Județean Bihor și-a luat angajamentul să dea întregului județ apartamente, abia dacă s-a săpat groapa pentru viitoarea fundație a primului bloc ce se dorește a fi ridicat în Cartierul "Luceafărul", de pe Calea Aradului. Ieri, în prezența oficialităților județene, ale edililor orădeni, dar și a zecilor de invitați, reprezentanții Selina, într-un gest simbolic, au pus piatra de temelie a primului bloc care urmează să fie ridicat până la sfârșitul anului.

Dacă prin contractul semnat de Selina cu CJ Bihor se vorbea de construirea a 400 de apartamente în primul an, teremen care curgea de la semnarea angajamentului, adică iulie 2006, acum s-a ajuns să se promită că vor fi date în folosință doar... 90 de apartamente în acest an. Mai mult, la data lansării proiectului, președintele CJ Bihor, Kiss Alexandru, avansa sume de 18.000 euro/apartament, acum valoarea preconizată pentru un apartament în suprafață de 80 mp este de 40.000 euro.


Noul complex rezidențial situat pe Calea Aradului va purta numele de "Luceafărul" și va adăposti 1.800 de apartamente, parcări subterane, spații comerciale la parterul blocurilor, un ansamblu de servicii publice în centru, spații verzi, iar în funcție de necesitate, aici va fi ridicată și o grădiniță sau o școală. Blocurile sunt proiectate cu 9 și 10 etaje, apartamentele urmând să aibă una până la trei camere. Structura viitoarelor blocuri este flexibilă, astfel ea va permite viitorului client să-și aleagă singur compartimentarea viitorului spațiu de locuit. În ce privește prețurile la care aceste apartamente vor fi vândute, Beniamin Rus, patronul firmei Selina, s-a arătat deosebit de reținut în avansa o cifră, abia după multe insistențe s-a lăsat convins să precizeze care sunt valorile de piață: 420-480 euro/mp.

"Prețurile apartamentelor vor fi influențate și de politica salarială. La ora actuală, valorile practicate sunt de 420-480 euro/mp pentru suprafața construită, un apartament de 80 mp va costa cel puțin 40.000 de euro", a precizat Beniamin Rus. Și în ce privește termenele la care aceste apartamente trebuie finalizate, Rus s-a eschivat să ofere date concrete, mulțumindu-se să declare că până la sfârșitul anului în curs vor fi vândute doar apartamentele din primul bloc, adică aproximativ 90 de apartamente.


Cât despre beneficiarii viitoarelor unități locative, patronul Selina se angajează să respecte ordinea listelor făcute de CJ Bihor, condiția pentru înregistrarea electronică a celor care au primit un număr de înregistrare rămânând în continuare valabilă. Astfel, bihorenii vor fi obligați să-și reconfirme poziția pe site-ul www.cartier.ro. Vânzarea viitoarelor 4.000 de apartamente va întâmpina o puternică concurență, în condițiile în care în Oradea au fost declanșate mai multe proiecte de construcție a unor complexe rezidențiale, ceea ce ar putea însemna că, în următorii anii, în municipiu vor fi scoase pe piața imobiliară între 10 și 12.000 de apartame

Telefon

02100000

Date contact

Agentie: fara Dezvoltator: Selina Web: http://www.cartier.ro

Pret: 500 €

Ultimele blocuri noi adaugate

Blocuri noi Bihor Anunturi imobiliare - Blocuri noi Oradea ID: 13494
Foto Blocuri noi de vanzare Oradea, Bihor
Nume proiect: Luceafarul
Finalizare: 00/0000
1800 apartamente
1 - 3 camere

Oferta adaugata la data: 20-08-2008
PRET: 500 EURO

Utile

Curs valutar

1 € = 0 RON


Link-uri recomandate