Statii Beton si Recenzii Restaurante

ANUNTURI IMOBILIARE - BLOCURI NOI

« Inapoi la prima pagina «

Blocuri noi Constanta

Constanta, Constanta



Nume proiect

Spectrum Residence

Finalizare

00/0000

Numar apartamente

200 apartamente

Numar de camere

1 - 5 camere

Detalii

Descriere proiect imobiliar:
Proiect rezidential unic privind locatia si nivelul de lux propus, ansamblul rezidential SPECTRUM RESIDENCES este dedicat celor ce isi doresc un apartament de lux pe malul Marii Negre

Facilitati:
Finisat cu glet si zugravit in alb.
Racordurile: apa (reteaua orasului), gaze, canalizare (reteaua orasului), electricitate, telefon, paza, climatizare, sauna piscina, bar, parcare supraterana vizitatori.
Alte Detalii:
Spectrum Residences - ansamblu rezidential de lux pe malul marii la Constanta
Proiect rezidential unic privind locatia si nivelul de lux propus, ansamblul rezidential SPECTRUM RESIDENCES este dedicat celor ce isi doresc un apartament de lux pe malul Marii Negre la Constanta.
Spectrum Residences, ansamblul de 5 blocuri cu apartamente de lux (2S+P+12E), conceput pentru un nivel ridicat de confort, cu multiple facilitati pentru locatari, este situat chiar la limita dintre Constanta si Mamaia, la 30 metri de mare.
Locatia ofera toate conditiile pentru o relaxare de cinci stele, iesire pe plaja privata, vedere spre mare. Ansamblul este usor accesibil dinspre Bucuresti, alte orase din tara sau din strainatate , Constanta avand aproape aeroportul international Mihail Kogalniceanu.
Toate apartamentele au vedere la mare si se propune cumparatorilor flexibilitate maxima in configurarea lor ( 17 variante).
Oferta este dedicata persoanelor cu posibilitati financiare insemnate, care isi permit un apartament de vacanta si doresc servicii premium. In acelasi timp, ansamblul rezidential poate reprezenta si o modalitate foarte buna de profit pentru investitorii imobiliari, fiind de asteptat ca pretul la finalizarea proiectului sa fie mult mai mare decat contractarea in faza actuala a constructiei.
Spectrum Residences ofera apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 90 mp si 128 mp, apartamente cu 3 camere cu suprafete cuprinse intre 146 mp si 226 mp, apartamente cu 5 camere cu suprafata de 339 mp, apartamente duplex cu suprafete cuprinse intre 321 mp si 327 mp. Fiecare dormitor matrimonial are baie si dressing propriu iar livingurile apartamentelor au terase generoase catre mare cu deschideri osciloglisante largi. Se propun variante de apartamente cu terase ale caror suprafete variaza de la 9 mp pana la 134 mp.
Cu totul inovativ, au fost proiectate central pe doua niveluri, spatiile comunitare cu acces dinspre exterior si din interiorul cladirilor. Ele ofera spalatorie, spatii multifunctionale ( club, sala evenimente), sali fitness, piscina de 120 mp, sauna, jacuzzi, masaj, bar. Accesul la aceste spatii va fi controlat si monitorizat 24 ore din 24 ore.
In plus, oferta prezinta 202 locuri de parcare subterana amplasata pe doua niveluri (locuri simple sau duble in sistem park-lift) si 14 locuri de parcare supraterana pentru vizitatori.
Spectrum Residences include in oferta contorizare electronica individuala a utilitatilor, securizare si monitorizare permanenta, sistem centralizat de climatizare si venti

Telefon

0722857963

Date contact

Agentie: Five Holding Dezvoltator: Spectrum Residence Web: http://www.spectrumresidences.ro

Pret: 1550 €

Ultimele blocuri noi adaugate

Blocuri noi Constanta Anunturi imobiliare - Blocuri noi Constanta ID: 13603
Foto Blocuri noi de vanzare Constanta, Constanta
Nume proiect: Sea View Residence
Finalizare: 00/0000
48 apartamente
1 - 5+ camere

Oferta adaugata la data: 25-08-2008
PRET: 1 EURO
Blocuri noi Constanta Anunturi imobiliare - Blocuri noi Constanta ID: 13498
Foto Blocuri noi de vanzare Constanta, Constanta
Nume proiect: Spectrum Residence
Finalizare: 00/0000
200 apartamente
1 - 5 camere

Oferta adaugata la data: 20-08-2008
PRET: 1550 EURO

Utile

Curs valutar

1 € = 0 RON


Link-uri recomandate