Restaurante si Recenzii Restaurante

Cocor va vinde mai multe spaţii comerciale in Bucureşti şi Iaşi pentru cel puţin 3,2 milioane euro


BUCUREŞTI
Firma Cocor Bucureşti, care deţine un centru comercial in Capitală, va vinde prin licitaţie cu strigare mai multe spaţii comerciale stradale, dintre care patru sunt situate in Bucureşti, iar unul in Iaşi, la preţuri de pornire in valoare totală de 3,24 milioane euro fără TVA.
mai mult

Dezvoltatorii incep sa vanda locuintele fara finisaje pentru a revigora vanzarile


BUCUREŞTI
Dezvoltatorii imobiliari au inceput să vandă in varianta nefinisată locuinţele din ansamblurile rezidenţiale, pentru a reduce preţurile, măsură care, alături de utilarea gratuită a bucătăriilor şi aplicarea de discounturi, reprezintă soluţii pentru revigorarea vanzărilor, potrivit EuroMetropola.
mai mult

Willbrook a obtinut 69 mil.euro de la Alpha Bank pentru a finanta un proiect de birouri in Baneasa


BUCUREŞTI
Willbrook Management a obţinut un credit de 69 milioane de euro de la Alpha Bank pentru finanţarea şi refinanţarea unui proiect de birouri amplasat in zona Băneasa din Bucureşti, a declarat agenţiei MEDIAFAX directorul general al firmei, Daiana Voicu.
mai mult

Numarul autorizatiilor de constructie pentru cladiri rezidentiale a crescut la zece luni cu 10,7%


BUCUREŞTI
Numărul autorizaţiilor de construcţie pentru clădiri rezidenţiale a crescut in primele zece luni cu 10,7% faţă de perioada similară a anului trecut, la 53.132 de permise, cele mai importate majorări fiind inregistrate in regiunile Sud-Muntenia, Nord-Est, Centru şi Bucureşti–Ilfov.
mai mult

Retailerii se vor gandi de doua ori inainte sa se extinda, amplificand competitia intre dezvoltatori


BUCUREŞTI
Retailerii se vor gandi de două ori inainte să-şi extindă activitatea in Romania şi chiar vor reconsidera unele contracte deja semnate, pe fondul lipsei de lichidităţi şi accesului dificil la finanţare, ceea ce va duce la creşterea competiţiei dintre dezvoltatori, susţin analiştii imobiliari.
mai mult

Retailerul german de bricolaj Obi va deschide anul viitor cel putin cinci magazine in Romania


BUCUREŞTI
Retailerul german de bricolaj Obi va deschide anul viitor cel puţin cinci magazine in Romania, după ce la inceputul anului a anunţat că va inaugura 11 unităţi in 2009, reprezentanţii companiei menţionand miercuri că alte proiecte depind de asigurarea de noi amplasamente.
mai mult
    Pagina urmatoare »

Utile Imobiliare


Link-uri recomandate