Restaurante si Recenzii Restaurante

Suprafata spatiilor de birouri inchiriate in Bucuresti in primele noua luni a scazut cu 30%


BUCUREŞTI
Suprafaţa spaţiilor de birouri inchiriate in Bucureşti in primele nouă luni a fost de 236.000 metri pătraţi, mai redusă cu circa 30% faţă de aceeaşi perioadă din 2007, determinand proprietarii să ofere unele facilităţi potenţialilor chiriaşi şi să ia in calcul reducerea chiriilor, potrivit Atisreal.
mai mult

Sparkassen ar putea amana unele proiecte din Romania si nu exclude posibilitatea vanzarii unui teren


BUCUREŞTI
Sparkassen Immobilien va finaliza centrul comercial Sun Plaza din Bucureşti anul viitor, dar ar putea amana inceperea construcţiei altor proiecte in Romania, prevăzută iniţial pentru 2009, şi nu exclude vanzarea unui teren din apropierea Capitalei, dacă ar obţine un preţ bun.
mai mult

Dezvoltatorii vor finaliza doar jumatate din locuintele programate pentru ultimul trimestru


BUCUREŞTI
Dezvoltatorii estimau că vor livra in Bucureşti, in ultimele trei luni ale anului, 1.500 de apartamente şi vile in ansambluri noi, insă, pe fondul crizei financiare şi a inăspririi condiţiilor de creditare, vor finaliza doar jumătate dintre acestea, potrivit CB Richard Ellis (CBRE) Eurisko.
mai mult

Penalitatile agentiilor imobiliare pentru neincheierea tranzactiei, limitate la suma comisionului


BUCUREŞTI
Cuantumul penalităţilor percepute de către agenţiile imobiliare pentru neefectuarea unei tranzacţii din culpa clientului va fi limitat la valoarea comisionului pe care acesta il datora agenţiei in cazul efectuării tranzacţiei, a decis Guvernul prin ordonanţă de urgenţă.
mai mult

Preturile apartamentelor din Romania vor scadea cu peste 30% pana in primavara lui 2009 - sondaj


BUCUREŞTI
Preţurile apartamentelor din Romania vor scădea pană in primăvara anului viitor cu peste 30%, faţă de nivelul actual, consideră cea mai mare parte a participanţilor la un sondaj realizat pe site-ul imobiliar ipomedia.ro.
mai mult

Putini retaileri mai sunt dispusi sa plateasca chiriile actuale din centrul Bucurestiului


Proprietarii spaţiilor comerciale de pe bulevardul Magheru şi Calea Victoriei din Bucureşti ar trebui să reducă chiriile deoarece foarte puţini retaileri mai sunt dispuşi să plătească nivelurile actuale, care ajung şi la 190 euro/mp/lună, susţin reprezentanţii Cushman&Wakefield Romania.
mai mult
« Pagina anterioara     Pagina urmatoare »

Utile Imobiliare


Link-uri recomandate